WordPress 4.6 “Pepper”

Ja tenim nova versió de WordPress anomenat “Pepper” en honor de baríton de jazz saxofonista Park Frederick “Pepper” Adams III, està disponible per a baixar o actualització en el seu panell de WordPress.


Instal·lacions més fàcils i ràpides

El procés d’instal·lació de plugins i temes, però també les actualitzacions i esborrat, ara són molt més ràpids i, sobretot, no et fan sortir de la pantalla en la qual hi ets, tot es fa en segon pla.

Ara instal.larem les extensions d’aquesta manera

shinyupdates-plugininstall

I d’aquesta altra els Temes

themeinstall

Fonts natives a l’escriptori

Ara els nostres llocs WordPress ja no necessitaran connectar amb biblioteques de fonts externes per mostrar correctament l’escriptori sinó que faran servir les que tingueu al vostre sistema, de manera que guanyarem una mica de velocitat de càrrega de l’escriptori, i reduirem consultes a recursos externs.

Visualment no es notarà molt però és una millora d’optimització i velocitat.

Les fonts que es faran servir, depenent del teu sistema, seran les següents:

  • apple-system en Safari i Firefox en MacOS i iOS
  • Helvetica Neue a MacOS en versions anteriors a la 10.11
  • BlinkMacSystemFont per a Google Chrome a MacOS
  • Segoe UI en Windows
  • Roboto en Android i Chrome US
  • Oxygen-Sans a KDE
  • Ubuntu a Ubuntu
  • Cantarell a GNOME
  • sans-serif per defecte, en qualsevol sistema si no estan les anteriors

Guardat automàtic millorat

El sistema de desament automàtic de l’editor, que guarda còpies del teu contingut cada 15 segons ha millorat els avisos que reps si has de tancar la finestra, sent ara bastant més explicatius.

Detecció d’enllaços trencats en l’editor

Ara WordPress ajudarà al teu SEO, ja que quan creus un enllaç en una publicació i l’enllaç estigui malament, que no porti a res, l’editor ho s’emmarcarà en vermell, perquè sàpigues que l’enllaç pot no portarà a res real i podria provocar una penalització en els cercadors.

Ara et mostrarà encerclat en vermell aquell enllaç que no porta a una URL operativa.

brokenlinkhighlighter

Traduccions de la comunitat

Una millora que ens afecta positivament a tots els que col·laborem amb les traduccions de WordPress és que des de la versió 4.6 WordPress dóna prioritat a les traduccions existents en GlotPress davant d’altres incloses en plugins i temes, amb el que tindrem WordPress en el nostre idioma, amb les traduccions creades i validades per la comunitat de traductors col·laboradors.

Novetats sota el capó

A més d’aquestes novetats de WordPress 4.6 més òbvies, també hi ha millores de les que no es veuen però es fan notar. Aquestes son algunes entre altres:

Consells sobre recursos
Els consells sobre recursos ajuden els navegadors a decidir quins recursos carregar i processar inicialment. WordPress 4.6 els afegeix automàticament als teus estils i scripts per fer el teu lloc encara més ràpid.

Millora de Registre Meta
WordPress 4.6 introdueix la funció register_meta () per al registre de claus del meta. Funciona com la funció register_post_type () i permet als desenvolupadors utilitzar una forma estàndard per treballar amb metadades.

Clase WP_Post_Type i Clase WP_Term_Query
Una nova classe WP_Term Query afegeix flexibilitat a la informació de peticions de termes i un nou objecte WP_Post_Type fa que interactuar amb tipus de contingut sigui més intuïtiu.

 

Valora aquet contingut!
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari