WordPress 4.5.3 actualització de seguretat i errors

Ja tenim aquí WordPress 4.5.3 i que soluciona set importants problemes de seguretat que afecten la versió 4.5.2 i anteriors. Les actualitzacions automàtiques ja estan funcionant i es recomana a tots els usuaris que encara no ho han fet actualitzar immediatament.

Les versión de WordPress 4.5.2 i anteriors estan afectades per diversos problemes de seguretat: vulnerabilitat de redirecció ele personalitzador, de la qual va informar Yassine Aboukir; dos problemes diferents de XSS en els noms dels adjunts, revelació d’informació de l’historial de revisions, denegació de servei de oEmbed, esborrat sense autorització de categoria d’una entrada, canvi de contrasenya per cookies, del qual va informar  i alguns casos menors de seguretat amb sanitize_file_name.

Gran quantitat de diferents empreses i voluntaris independents han treballat junts per divulgar i solucionar aquests problemes per fer WordPress més segur amb responsabilitat. La versió també corregeix 17 errors de 4.5, 4.5.1 i 4.5.2. Donant a totes en una versió de seguretat i manteniment significa un menor nombre d’actualitzacions per als usuaris.

Valora aquet contingut!
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari