Ja tenim aquí a Regina, WP 6.5

Tenim nova versió de WordPress 6.5 coneguda com “Regina”. Inspirat en la dinàmica versatilitat de la famosa violinista de jazz Regina Carter.

Aquesta versió disposa de més vies per fer-la vostra, amb noves característiques i millores que us ajudaran a afinar el vostre treball creatiu. Descobriu les últimes novetats en l’experiència del desenvolupador, amb noves eines bàsiques preparades per transformar el futur dels blocs.

Afegiu i gestioneu tipus de lletra a tot el lloc web

La nova biblioteca de tipus de lletra us permet controlar una part essencial del disseny del vostre lloc web: la tipografia, sense programar ni passos addicionals. Instal leu, elimineu i activeu sense esforç tipus de lletra locals i de Google al seu lloc web per a qualsevol tema de blocs. La possibilitat dincloure col·leccions tipogràfiques personalitzades ofereix als creadors i editors de llocs web encara més opcions.
Obtingueu més detalls de les vostres revisions d’estils

Treballeu en projectes creatius amb una visió més completa del que s’ha fet i en què es pot recolzar. Obtingueu detalls com ara marques de temps, resums ràpids i una llista paginada del total de revisions. Vegeu les revisions del llibre d’estils per veure els canvis que s’han produït fora de la vostra àrea de treball. Ara, les revisions també estan disponibles per a plantilles i seccions de plantilla.

Feu més coses amb les imatges de fons als blocs de grup

Controla les opcions de mida, repetició i punt focal perquè pugui jugar amb formes subtils o cridaneres d’afegir interès visual als dissenys.
Més control sobre les imatges als blocs de coberta

Establiu la relació d’aspecte per a les imatges del bloc de coberta i afegiu fàcilment superposicions de color que obtinguin automàticament el color de la imatge seleccionada.
Afegeix ombra paral·lela a més blocs

Amb la compatibilitat d’ombres activada, podeu crear dissenys amb profunditat visual o afegir una mica de personalitat al seu disseny.

Valora aquet contingut!
[Total: 1 Average: 5]

Feu un comentari