WordPress 6.1 “Misha“

Fa uns dies veia la llum el nou WordPress, la 6.1 “Misha“, versió que rep el sobrenom del pianista de jazz soviètic i noruec, Mikhail “Misha” Alperin.

Es tracta de la tercera versió de WordPress publicada durant el 2022, i porta més de 400 millores i correccions d’errors d’edició, escriptura i disseny. Entre elles, hi ha la possibilitat millorada de seleccionar paràgrafs parcials en un bloc; els paràmetres per mantenir la vista de llista oberta per defecte; i la drecera de teclat per afegir enllaços interns expandits a tots els blocs.

WordPress 6.1 també inclou canvis sobre l’editor Gutenberg que veurem detalladament i incorpora per defecte el tema predeterminat Twenty Twenty-Three.

Àrea d’Enfocament de Desenvolupament Per a WordPress 6.1

El pla de treball inicial de Ventura ressalta 5 àrees clau que s’espera que siguin desenvolupades.

Editor de Plantilla

Gràcies a les modificacions de l’editor de plantilla, els usuaris han pogut navegar, visualitzar i editar l’estructura dels vostres llocs amb poc o cap coneixement de codificació. Les revisions planejades per a l’editor també proporcionaran més claredat entre els elements globals com les plantilles, parts de plantilles i estils, l’objectiu serà la unificació de l’experiència de l’editor de plantilles i editor de publicacions.

Construint amb Patrons

L’equip de desenvolupament també està interessat a desbloquejar completament el potencial dels patrons de blocs que va ressaltar a “Building with Patterns”, el qual va venir una mica més tard amb el cicle de desenvolupament de WordPress 6.0. Aquest element d’actualització de WordPress 6.1 permetrà als patrons ser fonamentals per a l’experiència creativa dels usuaris quotidians. Els patrons poden ser ajustats per a publicacions i tipus de personalitzats. També s’espera que treballeu per millorar l’experiència de bloqueig de blocs i l’administració de patrons desats.

Estils Globals

L’agenda actual de treball dels estils globals de l’equip de desenvolupament principal de WordPress, inclou actualitzacions al motor d’estils, interfície principal i experiència d’usuari, panell de variació d’estils, personalització de tipografies, elements de blocs creuats, suport i estil per bloc, i variacions destil de bloc.

Blocs i Eines de Disseny

El progrés continuarà a la interfície d’estils globals mentre es millora el suport per a restriccions, privilegis i ajustaments preestablerts seleccionats. S’espera que la versió 6.1 permeti als usuaris administrar fonts web, implementar tipografia receptiva i expandir el conjunt d’eines de blocs – tot per millorar la consistència, la confiança i la satisfacció de l’usuari.

Temes i Adopció Més Àmplia

L’equip abordarà els problemes relacionats amb la capacitat d’adoptar funcions com a parts de plantilles gradualment en temes heretats existents. També analitzarà si serà possible obtenir un accés més ampli a l’edició de theme.json, i analitzarà els fluxos de canvi de tema i com aprofitar millor les noves possibilitats d’estil i de plantilla.

Un Major Enfocament en El Desenvolupament

La primera versió Beta de WordPress 6.1, que encara està en desenvolupament, va ser llançada el 21 de setembre, i la més recent va ser llançada a l’octubre 4. Durant la fase Beta, l’enfocament dels contribuents principals va ser provar la plataforma i solucionar bugs. No obstant això, potser no necessàriament algunes funcions de la versió Beta siguin incloses en el llançament final.

En aquest punt, WordPress 6.1 es dirigeix ??a la recta final amb 3 candidats de llançament per a l’octubre 11, 18 i 25. Aquests candidats de llançament són les fases finals del cicle de llançaments, assenyalant el potencial de ser un llançament final al públic.

Construint Sobre WordPress 5.9 i 6.0

Ja que l’equip principal de WordPress està contínuament discutint i desenvolupant noves funcions i solucions per a bugs, i provant-les en llançaments beta, és capaç de posar noves versions importants de WordPress força ràpid: WordPress 5.9, que va introduir el tan anticipat Full Site Editing, va ser llançat al Gener 25, 2022. I WordPress 6.0, anomenat “Arturo” va ser llançat al Maig 24, 2022.

Valora aquet contingut!
[Total: 1 Average: 5]

Feu un comentari