WordPress 5.6.1: versió de manteniment

Nova versió de WP amb una major flexibilitat de disseny

Dóna vida a les teves històries amb diverses eines que et permeten canviar el disseny amb o sense codi. Blocs d’una sola columna, dissenys amb múltiples possibilitats d’amples i columnes, títols d’amplada completa i vídeos de portada de blocs: feu petits canvis o grans intervencions amb la mateixa facilitat!

Més plantilles de bloc.

En alguns temes, les plantilles de bloc preconfigurades faciliten la creació de pàgines estàndard al seu lloc web. Trobi el poder de les plantilles per optimitzar el seu flux de treball, o comparteixi alguna cosa d’aquest poder amb els seus clients i estalviï alguns clics.

Carregueu subtítols de vídeo directament a l’editor de l’bloc

Per afegir subtítols o subtítols als vídeos, ara pot descarregar des de la seva publicació o pàgina. Això fa que sigui més fàcil que mai fer que els seus vídeos siguin accessibles per a qualsevol que necessiti o prefereixi utilitzar subtítols.

Ha arribat el “vint-iu”!

El tema “Twenty Twenty-One” és un llenç en blanc per les seves idees, i l’editor de l’bloc és el millor pinzell. Va ser creat per a l’editor de blocs i està ple de noves plantilles que només pot obtenir en els temes predeterminats. Proveu diferents models en segons i deixeu que el disseny cridaner però atemporal mostri la seva feina.

Valora aquet contingut!
[Total: 1 Average: 5]

Deixa un comentari